Barvy ve spreji a jejich pestré využití


Chcete dát nový vzhled vaší oblíbené dekoraci, něco hezkého si vyrobit nebo třeba zamaskovat nedopatřením vzniklé šrámy na pračce? Ve všech případech sáhněte po sprejích. Rychle zasychají a výsledek vidíte téměř okamžitě. Primalex nabízí širokou škálu sprejů, od univerzálních po speciální a v různých odstínech. V našem článku si ukážeme jejich využití.

Univerzální spreje

Univerzální akrylátové spreje Primalex jsou rychleschnoucí a hodí se do interiéru i exteriéru. Použít je můžete na dřevo, plast, kov, ale i keramiku, je tedy jen na vás, na co je použijete. Výhodou je také to, že jsou odolné povětrnostním vlivům, ale také vůči rzi, naftě nebo oleji. Vybírat můžete ze široké škály odstínů.

Vice informací o univerzálním spreji získáte zde.


Metalické spreje

Metalické spreje jsou ideální na dekorativní tvoření. Nové vánoční ozdoby, svícen, květináč nebo třeba přírodní dekorace, to vše můžete v okamžiku přeměnit pomocí Primalex sprejů s metalickým efektem. Barva odolá poškrábání a dokonale přilne.

Barevný tip: Abyste aplikovali barvu pouze na požadovaný předmět, doporučujeme jej vložit třeba do krabice od bot a okolí zůstane čisté.

Více informací o metalickém spreji najdete zde.


Glitter effect spreje – NOVINKA

Máte rádi třpytky? Naše novinka spreje Glitter effect jsou ideální pro lakování dekorativních předmětů ze dřeva, kovu, skla nebo kamene. Tyto transparentní lesklé dekorativní spreje mají vynikající přilnavost a odolávají povětrnostním vlivům, hodí se proto do interiéru i exteriéru. Třpytky zaschnou během pěti minut a vybírat můžete ze zlaté, stříbrné a barevné varianty.

Více informací o Glitter effect sprejích zde.

Chalk effect spreje – NOVINKA

Máte rádi vintage styl? Pak jsou pro vás Chalk effect spreje ideální. Tato rychleschnoucí křídová ultra-matná barva se skvěle hodí na nábytek a dekorativní předměty ze dřeva, skla, papíru nebo keramiky. Sprej můžete použít i na nábytek, který máte doma nebo i na zahradě, barva dobře odolává povětrnostním vlivům včetně UV záření.

Náš tip: Jako finální vrstvu pro Chalk effect barvy doporučujeme použít Chalk effect lak, který zvýší její odolnost.

Více o těchto sprejích zjistíte zde.


Sprej na radiátory

Máte doma starý radiátor, který je oloupaný, zažloutlý a vám se nechce topení natírat barvou? Zkuste barvu na radiátory ve spreji. Barva je odolná vůči vysokým teplotám, neloupe se a nežloutne. Můžete ji použít nejen na radiátory, ale také na teplovodní vedení nebo boilery.

Více o spreji na radiátory najdete zde.

Sprej na domácí techniku a sanitu

Potřebujete opravit a zamaskovat jemné škrábance u bílých domácích spotřebičů, jako je lednice, pračka nebo sporák? Tato rychleschnoucí syntetická bílá barva ve spreji výborně přilnavá vytváří tvrdý povrch. Je odolná vůči horké vodě a kyselinám, můžete ji použít také na menší opravy vnějších částí umyvadel a van.

Další informace o produktu najdete zde.

Žáruvzdorná barva ve spreji

Potřebujete natřít sporák, kouřovod nebo gril? Použijte žáruvzdornou barvu ve spreji, která má výborný antikorozní účinek a má široké využití při povrchové úpravě povrchů - odolá teplotě až do 700 stupňů.

O žáruvzdorné barvě ve spreji naleznete zde.

Sprej na disky kol

Disky kol procházejí zatěžkávací zkouškou každý den, ať už v podobě odlétajících kamínků, posypové soli nebo korozi. Sprej na disky kol je kvalitní barva, které odolá mytí v myčce a oprýskání. Barvu můžete použít také na hliníkové materiály.

O spreji na disky kol získáte informace zde.

Sledujte @dumbarev na sociálních sítích

loader