Vánoční dekorace

 
Vytvořte si originální vánoční výzdobu pomocí metalických sprejů Primalex.

Budeme potřebovat:
  • Šišky, metalický sprej Primalex libovolné barvy, rukavice
Šišky očistěte od lesních prvků a pomocí metalického spreje nastříkejte. Nezapomeňte na rukavice, které zabrání tomu, abyste při manipulaci se šiškami vypadali jako vánoční ozdoba i vy. ☺ Doporučujeme také aplikovat sprej na ozdoby v krabici od bot, abyste neušpinili okolí. Nechte barvu zaschnout.

Šišky můžete použít spolu s chvojím jako dekoraci do oken, samostatně na adventní věnec nebo jako ozdobu na vánoční stromeček. K barvení šišek můžete využít také barvu, více spolu s tipem na vánoční girlandu najdete v článku.


Vánoční ozdoby

Mít vánoční stromeček stále ve stejném duchu brzy omrzí každého z nás, a proto vám přinášíme tip, jak dát jednoduše starým ozdobám nový nádech.

Budeme potřebovat: Ozdoby postupně namáčejte dle vašich představ do barvy Balakryl UNI. Barvu nechte důkladně zaschnout.

A proč právě Balakryl UNI? Jeho výhodou je, že se hodí na většinu materiálů (kov, dřevo, PVC, beton a další) v interiéru i exteriéru. V neposlední řadě disponuje atestem na dětské hračky a styk s potravinami.

Uvítali byste další tipy na vánoční dekorace s Balakrylem UNI? Nahlédněte do článku s vánoční tématikou zde.


Balení dárků

Také jste se někdy doslova prali s dárkem a vánočním papírem? Dárky některých tvarů opravdu není jednoduché zabalit, proto vám ukážeme, jak na to, a to konkrétně u kulatého dárku.

Papír obtočte kolem předmětu a zalepte.

Vršek a spodek již vyžadují jistou pečlivost, ale zvládnete to hravě. Postupně vkládejte jednou rukou konce papíru do středu, kde si vše přidržujte prstem druhé ruky. Vznikne vám krásně kulatý skládaný spodek. Vršek pouze stáhněte mašlí. A je to.

Máme pro vás dobrou zprávu, pokud nakoupíte do konce roku v prodejnách Dům barev v minimální hodnotě 300,- Kč, můžete se těšit na DÁREK – roli balícího papíru.


Vánoční rámeček

Máte doma staré a nevyužité rámečky, kterých vám je líto je vyhodit? Zkuste jim dát nový vzhled právě na Vánoce, ať už jen jako dekoraci nebo jako dárek pro vaše nejbližší.

Budeme potřebovat: Očistěte rámeček od nečistot, sprej libovolné barvy Primalex protřepejte a poté jím přestříkejte rámeček (fantazii se meze nekladou, můžete si vytvořit různé šablony) a nechte důkladně zaschnout.

Pak už jen nezbývá nic jiného než vložit do rámečku vaši oblíbenou rodinnou fotografii nebo obrázek s vánoční tématikou.

Univerzální sprej Primalex je všestranný pomocník, protože je určený na barvení kovových prvků, dřeva, plastu ale i keramiky. Další tipy na jeho využití najdete zde.
Doufáme, že váš naše tipy inspirovaly a přejeme vám hezké tvoření.

Sledujte @dumbarev na sociálních sítích

loader