Seznamte se, Primalex Extra Matt

S radostí vám představujeme novou vysoce kvalitní interiérovou barvu Primalex Extra Matt. Svým sněhobílým a extra hlubokým matným vzhledem z vašeho interiéru vykouzlí oázu klidu a čistoty. Její jedinečnou výhodou je inovativní technologie ANTI-REFLEX, díky níž a díky vysoké krycí schopnosti opticky eliminuje odlesky a tím zakrývá nedokonalosti podkladu. U méně zašpiněných povrchů stačí pro bezchybný a jednotný vzhled pouze jedna vrstva nátěru.

Nejen na velké plochy a stropy

S nátěrem Primalex Extra Matt dosáhnete s minimálním úsilím dokonalých výsledků také při malování rozlehlých místností a vysokých stropů s přebytkem světla. Je proto ideální volbou pro všechny majitele prosluněných interiérů a prostorů s velkými okny. Jeho přednosti využije rovněž každý, kdo chce vymalovat novostavbu nebo hledá vhodnou barvu pro interiéry po rekonstrukci.

Navíc díky omyvatelnému a paropropustnému povrchu je nejlepší volbou pro dynamické domácnosti, ve kterých oceníte nejen jeho krásu, ale i praktičnost. Nežádoucí skvrny snadno odstraníte vlhkým hadříkem.

Malování s Primalex Extra Matt je hračka

Barva se velmi snadno aplikuje, opravuje i udržuje. Pověstných kocourů, tedy šmouh, se proto obávat nemusíte. Optimální doba pro jednoduché opravy a napojování, ale také nízký odstřik při malování zaručují perfektní výsledek. A dokonce ani následný úklid vám nezabere tolik času. Tak hurá pro Primalex Extra Matt na prodejnu nebo e-shop Dům barev a malování může začít!

Dům barev na Instagramu

loader