Pokud se chystáte malovat, ať už doma, nebo na pracovišti, sáhněte po omyvatelné barvě. V domácnosti ji ocení především rodiny s dětmi nebo zvířaty, hodí se také do kuchyní a často využívaných prostorů. Nečistoty na vymalované stěně se snadno odstraní vlhkou houbou.

Chcete nejen omyvatelný nátěr, ale i barvu, která bude šetrná ke zdraví a životnímu prostředí? Ke zdravému bydlení můžete snadno a rychle přispět pomocí nátěru Primalex Bacteria Resist. Tento interiérový nátěr nové generace je ideální volbou pro všechny vnitřní prostory, které vyžadují přísné hygienické standardy, a pro ty, kteří ocení vysokou úroveň hygieny v interiéru. Díky technologii ACTIVE SILVER odolává množení bakterií na povrchu nátěru a chrání stěny před napadením řasami a plísněmi.



Jaké jsou benefity této barvy?

Bakterie najdete v každém prostředí. Avšak na určitých místech, jako jsou například nemocnice a ambulance, je důležité eliminovat jejich výskyt. Jak se bakterie nejčastěji přenáší? Pomocí rukou, což může vést ke vzniku infekce. Té se dá předejít kromě zvýšené hygieny a pravidelného čištění povrchů právě aplikací omyvatelného nátěru Primalex Bacteria Resist, který potlačuje množení bakterií.

Technologie ACTIVE SILVER znamená, že nátěr obsahuje aktivní ionty stříbra, které zabraňují množení bakterií a zároveň odpuzují prach, vodu a nečistoty. Tím se tento nátěr liší od běžných antibakteriálních nátěrů, které fungují na jiném principu, kdy se jejich účinnost snižuje v čase nebo pro aktivní funkčnost potřebují UV záření, což není vždy technicky možné. Primalex Bacteria Resist je navíc odolný vůči dezinfekčním přípravkům.


Kde se Primalex Bacteria Resist používá?

Jak jsme již zmínili, tento nátěr se používá především v prostorech se zvýšenými hygienickými standardy, jako jsou nemocnice, lékařské a veterinární kliniky, hotely a restaurace, jelikož byl ve specializované laboratoři testován na bakteriální rezistenci vůči stafylokokům, E. coli aj. Je ideální také do prostorů, kde se vyskytují převážně děti a lidé se sníženou imunitou, ale třeba i alergici a starší lidé, tedy do škol a školek, dětských pokojů a domovů důchodců. Díky použití kvalitní disperze ho můžete bez problémů aplikovat i ve vlhkých místnostech, kterými jsou koupelny a kuchyně.


Barva šetrná k přírodě

Primalex Bacteria Resist je barva šetrná k přírodě i vašemu zdraví. Obsahuje minimální množství těkavých organických sloučenin a zároveň neobsahuje rozpouštědla a změkčovadla, čímž snižuje emisi škodlivých látek.

Tónování Barva

Primalex Bacteria Resist neznamená jen bílou. Můžete si ji nechat natónovat v našich tónovacích centrech do vámi zvoleného odstínu. Vyzkoušet můžete například pestrou paletu vzorníku Voice of Colour, který pečlivě navrhl tým PPG. 

Sledujte @dumbarev na sociálních sítích

loader