Šišky jako malované

Stačí málo a z obyčejných šišek, které nasbíráte v lese, vytvoříte krásné vánoční ozdoby. Snadno je navíc sladíte se zbytkem vánoční výzdoby.

Postačí vám k tomu i zbytek barvy po malování, nebo můžete využít spreje z nabídky Dům barev. Za nás vede zlatý! Nebo si z šišek pomocí trochy lepidla vytvoříte rovnou vánoční stromek?

Kouzlo zavařovaček

Určitě jich máte doma plnou skříň, tak jim pojďte dát vánoční nádech. Postačí vám k tomu šablona vystřižená z papíru, trocha barvy nebo spreje a vánoční dekoraci za pár korun máte hotovou.


Jste zastánci minimalismu? Naplňte sklenici vánočními světýlky a nechte se okouzlit vánoční atmosférou.

Dejte život starému rámu

Válí se vám doma starý rám? Výborně! Pojďte mu vdechnout ducha Vánoc. Oprýskaný rám přetřete barvou nebo přestříkejte sprejem v barvě, která vám zapadne do interiéru, ozdobte vánočními dekoracemi a vystavte. Jednoduché, že ano?

Foto: Primalex.cz

Netradiční stromek

A něco pro zručnější na závěr. Nejste zastánci umělých vánočních stromků, ale živý dělá příliš velký nepořádek? Máme pro vás řešení. Vyrobte si ho jednoduše doma.


Co budete potřebovat? Pár dřevěných prken, paletu, nebo větve, pilku, barvu na dřevo, trochu fantazie a případně i hřebíky a kladívko.



Dřevěný stromek se bude skvěle vyjímat i na vaší zahradě nebo terase.

Zaujal vás některý z nápadů? Pusťte se do něj! A nezapomeňte nám poslat své výtvory do komentářů na Facebooku.

Další dávku inspirace najdete v našem facebookovém Kreativním koutku.

Sledujte @dumbarev na sociálních sítích

loader