Výhody malování v zimě

Mnoho lidí se domnívá, že v zimě se místnosti malovat nemají. Kolují mýty, že se po malování musí dlouho větrat a kvůli nízkým teplotám budou zdi schnout pomalu a bude se na nich tvořit plíseň. Moderní barvy jsou už ale vyráběny tak, aby byly zdravotně nezávadné a nezapáchaly. Není proto nutné dlouho větrat. Navíc suchý zimní vzduch a topením zahřáté zdi napomáhají k rychlejšímu schnutí barvy.


Radostná harmonie barev i bílá oáza klidu

Na vymalování interiéru můžete použít nátěry z naší akční nabídky. Chcete barvu, která je omyvatelná a odolná? Sáhněte po Primalex Ceramic. Tento revoluční nátěr prvotřídní kvality je mimořádně odolný vůči skvrnám, nečistotám i důkladnému čištění. Velmi jednoduše odstraníte nejen běžné skvrny, jako jsou ty od kečupu, hořčice nebo vodou ředitelných fixů, ale také problematické jako od kávy či červeného vína. Navíc si můžete vybrat z 23 hotových odstínů nebo si barvu natónovat do dalších 4 000 odstínů.

Pokud chcete nový rok začít s čistým štítem, bude pro vás ideální Primalex Polar. Tato barva váš interiér projasní dokonalou bělostí. Místnosti díky tomu budou vypadat větší a prostor bude působit vzdušnější. Nátěr se snadno aplikuje, pokud se ale ani tak na malování necítíte, oslovte odborníky, kteří mají v zimě nižší ceny než v létě. A to se vyplatí!

Nezapomeňte na podlahy

V zimě se však nemusíte věnovat pouze zdem a stropům, ke krásnému interiéru přispějí také kvalitně nalakované podlahy. Na nové i renovační nátěry můžete použít Balakryl Polyurex. Tento vodou ředitelný polyuretanový lak je určený na dřevěné, korkové a parketové podlahy, schody, dveře nebo nábytek. Lak vyhovuje standardům protiskluznosti, a proto je ideální do prostorů s vysokým zatížením, jako jsou chodby nebo kuchyně. Receptura je navíc vhodná i na nátěry hraček, takže můžete zajistit dlouhou životnost vánočním dárkům svých dětí.

Barevná tečka nakonec

Pokoje jsou vymalované, podlahy nalakované. Co zbývá k dokonalému interiéru? Vyladěné detaily. Nový život můžete menším prvkům vdechnout Primalex Vrchní barvou. Tento krycí nátěr je určený na dřevěné i kovové povrchy. Natřít tak můžete zárubně, obložení nebo drobné průmyslové předměty.

K harmonickému domovu už chybí jenom stylové dekorace. Do nových barev můžete sladit květináče, rámečky na fotografie nebo třeba servírovací tác. Vhodným nátěrem v tomto případě bude Balakryl Uni, jelikož tato vodou ředitelná barva má atest pro přímý styk s potravinami. Použít ji můžete na neglazovanou keramiku, dřevo, beton nebo třeba ocelový plech.
Využijte první týdny nového roku k zvelebení svého domova, aby vám během nadcházejících měsíců poskytoval útulné útočiště, ze kterého vždy s odhodláním a dobrou náladou vykročíte vstříc novým zážitkům.

Sledujte @dumbarev na sociálních sítích

loader